2022-05-05
cafe位於北角一條巷子到,成條巷有好多小店🏠揀左呢間有露天茶座,修飾同裝修幾清新舒服既小店🥰哩間cafe雖然店鋪吾大,不過壞境好靚✨門口既室外位感覺好chill😚店舖裏面有種溫馨嘅感覺,lunch hour喺度食飯價格都算廉宜👍🏻佢地既主食話調味健康,偏低鹽,冇咁濃味~🍝松露雜菇扁意粉$80呢款意粉同我哋平時食開嘅好唔同🤔味道比起平時食嘅淡好多,感覺好似冇咩調味,不過勝在超足料落咗好多松露同埋好多菇,仲好大份添😚適合啲追求健康飲食嘅人嚟食😂我呢啲重口味人士就唔係好啱啦🥐Banana Croffle$95最近好興嘅牛角包窩夫,配埋焦糖香蕉、雲呢拿雪糕、朱古力醬🍫賣相吸引得黎✨牛角包窩夫嘅口感超級香脆,仲有牛油香🥰絕對係去食過咁多間數一數二嘅牛角包窩夫👍🏻❤️香蕉面層有層焦糖都好脆✨推薦☕️White$35好好飲好柔和嘅一杯latte🥰味道絕對係中上呢度嘅咖啡杯全部都好特別,有種日式古早味✨🍹蜜糖柚子梳打$45我哋覺得呢杯麻麻🤔唔係好飲到蜜糖味,似係飲我哋平時自己沖嘅柚子蜜再加梳打,冇咩特別🙈不過飲落都幾清爽同埋柚子蜜落得幾足料
🍝松露雜菇扁意粉$80
🥐Banana Croffle$95
☕️White$35
好好飲好柔和嘅一杯latte🥰味道絕對係中上
呢度嘅咖啡杯全部都好特別,有種日式古早味✨
🍹蜜糖柚子梳打$45