2024-09-08
北角好食正宗韓式烤肉 任食多款配菜小食 超好服務幫你燒埋 店員都係韓國靚女oppa哥哥 價錢仲要唔貴 今次到我去試試記錄下.最抵食一定係⭐️烤豬肉套餐$480(豬五花 梅花肉 500g)一坐低已經見到 近十款配菜小食例如 泡菜 沙律 酸蘿蔔 鵪鶉蛋 咩都有‼️都係任食無限refill 可以一邊食 一邊睇住店員燒肉.店員經驗老到 好純熟 咁剪開豬五花😈燒到金黃色 脆邊再放喺你面前😋可以點點一點韓式辣醬 蒜蓉醬 鹽再食😋本身已經燒得好香口 唔點醬油其實都OK最正宗一定係夾住生菜 同泡菜一齊食 可以解膩.⭐️豬斧頭扒套餐$550係豬五花肉 加豬斧頭扒 600g😍肉質fuicy 嫩滑爽彈 有回彈感覺 高分⭐️追加烤牛排骨500g $580😍原條牛排骨直上 牛肉油花好靚燒好送埋係你面前 差在未餵埋你食🙈.再試試其他嘢食 必點⭐️雞蛋羹$88上菜嗰時脹卜卜 熱辣辣出煙 蛋香十足表面會有蟹籽芝麻粟米 少少芝士拉絲 好食夏天必回⭐️拌冷麵$98店員會幫你剪開 攪勻 湯汁酸酸甜甜 好開胃.整體如果叫烤豬A 餐$480 任食多款小食仲要服務超好幫你燒埋 今次超級抵 如果鍾意燒肉值得你去試試.#hkfunfoodrec
一坐低已經見到 近十款配菜小食
整體如果叫烤豬A 餐$480 任食多款小食
仲要服務超好幫你燒埋 今次超級抵 如果鍾意燒肉值得你去試試
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_北角
#田浦食肉 (北角)
地址:北角和富道6-8號嘉洋大廈地舖
炮台山B出口行過去最近
預約電話:57311270
⭐️評分:
味道:4.5/5
環境:3.5/5
服務:4/5 店員幫你燒埋 服務超好
抵食:4.5/5 pa餐$480 仲有嘢送 真心唔貴
#飲食 #美食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #北角美食 #港島美食 #天后美食 #天后必食 #北角必食 #炮台山美食 #炮台山必食 #太古美食 #太古必食 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣必食 #五花肉 # #烤肉 #韓式烤肉 #韓燒 #任食