2025-01-17 152 瀏覽
餐廳座位又大又舒適,侍應服務態度十分之好,對食物講解得非常清晰,仲會主動幫忙加粟米芝士、泡菜蛋同埋前菜揀咗個雅韻濟州饗宴,都好豐富😍咁多款肉之中,我就比較鍾意牛小排,油脂分布平均,入口充滿牛肉香味,點小小鹽食已經好美味😋仲🈶和牛牛五花、一級五花肉、濟州黑毛豬梅花肉➕蘋果梨汁雞肉 ,梅花肉都好香腍,雞肉非常惹味另加韓式紫菜飯及生菜一籃,配搭肉類及前菜一齊食,簡直一流大八爪魚真係好大隻,呢款個口感比較腍,搭配特製醬汁,令人回味無窮大醬湯都好足料,有蜆肉、牛腩肉、蘿蔔、翠玉瓜、香菇及金菇,飲落好香濃另外再叫咗個辣炒年糕,比想像中好食,煙煙韌韌嘅年糕配搭腐皮一齊食,滋味滿滿飲品揀咗荔枝梳打➕巨峰葡萄,前者飲落清爽宜人,黎者係鮮榨,味道香甜而不膩

另加韓式紫菜飯及生菜一籃,配搭肉類及前菜一齊食,簡直一流