2022-08-12
食店: Insane @ 北角張梁點餐👦🏻👧🏻1)$141《炸雞配蜜糖芥末醬窩夫套餐》評分(10分滿分):8️⃣食評💬:呢份早餐好邪惡,邊個話晨早流流唔可以食炸雞㗎?原來炸雞配窩夫有幾襯架咼🤤炸雞夠脆口但係又唔會好油,唔會有雪藏味,配埋窩夫有浸蛋香味咁樣食,都幾開心🤣睇落好似好多,但一舊一舊咁樣食好快就食晒,跟餐揀左杯凍Chocolate飲,適合我呢啲唔係咁鍾意太甜嘢飲嘅人,可疑食得好邪惡得黎又飲番杯朱古力之後即刻中和返👍🏻2)$73《貝果套餐》評分(10分滿分):7⃣食評💬:貝果黎講入口有咬口,exactly係平時啲人鍾意食bagel而有嘅嗰種口感,配埋個cream食😋有陣奶香creamy嘅感覺,跟餐嗌咗杯Cinnamon latte試下,因為實在太眼瞓,雖然我同阿張都唔係太飲咖啡,但呢杯咖啡係容易入口,cafe仲有咖啡豆可以買,可能可以喺cafe入面點杯咖啡,飲完覺得啱口味直接買埋包咖啡豆走(?)見到啲咖啡豆嘅種類都好特別,唔同嘅製豆方法,啱晒咖啡控嘅你☺️
張梁點餐👦🏻👧🏻
1)$141《炸雞配蜜糖芥末醬窩夫套餐》