車仔麵係我其中一樣既最後食物, 貪佢夠平夠好味,而車仔麵之家既咖哩魷魚可以稱為香港一絕, 久不久就想食下,所以今日就同男朋友一齊去食!出地鐵站行幾步就到, 超方便就食到好野!選擇多, 價錢合理首先, 我不得不讚, 除左咖哩魷魚之外, 炸豬排都係超好味, 我覺得係香港既頭幾名黎, 炸得岩岩好, 又唔會太油膩, 又夠厚肉, 仲有連少少骨, 我覺得真係極品, 而且個辣醬真係超好味, 我食米粉, 索左D味真係超完味, 另外, 豬腸都好入味, 腩肉唔肥又夠入味, 比我想像中更好味男朋友就叫雞翼, 蘿白, 牛肚同我唔同, 牛肚我覺得好味到有D驚為天人, 而蘿白就夠晒清甜, 相對黎講, 雞翼就比較普通, 下次可以不叫雞翼食其他!另外就叫左碟菜, 同埋當然主角既咖哩魷魚, D個真係超入味, 辣辣地超開胃, D個真係值得山長水遠黎食呀!最後飲埋青檸琉打, 爽晒總結黎講, D間車仔麵真係超級好食, 魷魚同豬排係必叫的, 一定會再黎食過!
車仔麵係我其中一樣既最後食物, 貪佢夠平夠好味,
而車仔麵之家既咖哩魷魚可以稱為香港一絕, 久不久就想食下,
所以今日就同男朋友一齊去食!

出地鐵站行幾步就到, 超方便就食到好野!

選擇多, 價錢合理

最後飲埋青檸琉打, 爽晒

2018-05-07