2023-07-26 35 瀏覽
🍽呢排天氣咁熱最啱就係行商場,今次嚟到北角滙搵食,見呢間西餐廳個view有海景咁正,就响呢度開餐啦!Brunch Menu 我哋叫咗 English Breakfast $168🔹️平時食開English Breakfast 多數用沙律菜,呢度比較特別用西蘭花,我反而幾鐘意🥦西蘭花,仲有雜菇、煙肉、煎蛋、腸、蕃茄、茄汁豆同麵包。份量好足,一個人食超飽。炭燒牛肉漢堡 $188睇仔仔張相同個漢堡合照都睇得出個漢堡有幾咁巨大,直頭同仔仔個頭部有得比,內𥚃塊牛肉厚過我手掌,漢堡入面配料仲有煎蛋、芝士、蕃茄、生菜同煙肉。配菜薯角炸得出色,又香又脆。龍蝦及大蝦意大利飯 $198我最推薦呢款Signature dishes,龍蝦肉到大蝦多到食極都食唔完,個意大利飯充滿海鮮濃湯好惹味。Vanilla Milkshake 夏日冰涼之選,唔太甜,大大杯,食完熱辣辣食品飲一啖,爽!Mango Smoothies冰涼解渴,啖啖真芒果肉,加上足料芒果打成蓉,飲完成個人都涼爽晒。甜品 • 心太軟外脆內軟嘅香濃朱古力,切開後流心朱古力醬湧出,配埋雪糕食一冷一熱口感一流。🐶寵物友善餐廳值得一提,餐廳設有戶外座位可以帶埋

炭燒牛肉漢堡 $188

龍蝦及大蝦意大利飯 $198

Vanilla Milkshake
夏日冰涼之選,唔太甜,大大杯,食完熱辣辣食品飲一啖,爽!

Mango Smoothies

甜品 • 心太軟

🐶寵物友善餐廳

值得一提,餐廳設有戶外座位可以帶埋愛犬一同用餐。

📍Harbourview Grill