餐廳掛滿紅彤燈籠,佈局裝修好具日式特色🏮係區內性價比同質素都在線嘅日式料理🇯🇵❥ 墨西哥馬糞海膽壽司($68)餐廳當季推薦🔥黃澄澄嘅海膽肉好新鮮,入口甘甜軟滑,一口過好奢侈好爽🤣❥ 鹽燒厚切牛舌心($62)呢個燒牛舌真係我食過數一數二好味😳鹽同胡椒調味恰到好處,厚切肉塊口感柔軟又不失嚼勁,肉汁豐盈重牛香🐮絕對值得食🫡❥秘制豬軟骨拉麵($82)豬軟骨炆住得非常入味,筋骨部分更加係入口即化,黏黏黏住口腔個種程度🤤而配料除左有常見嘅粟米同木耳外,仲有肥嘟嘟嘅怡保芽菜🤣令碗麵食落更加清爽~❥牛肉火鍋($102)火鍋湯底係甜甜壽喜燒🍲除左出眾位置嘅安格斯牛肉片外,仲有菇菌、蔬菜、豆腐,粉條等多款配料,份量好足夠,唔怪得差唔多每枱客人都會叫一份🤫另外特別稱讚一下粉條🤣口感好Q彈好似薯粉,吸滿湯汁好好味💓❥ 三文魚軟殼蟹反卷($52)有沙律醬嘅物體我都愛!加埋香脆吾油膩嘅軟殼蟹冇得吾好食!😭❥日本蜜瓜益力多冰特飲($38)蜜瓜好似日本個種軟糖嘅味道,但完全吾假都吾過甜,比想像中驚喜💛

❥ 墨西哥馬糞海膽壽司($68)

❥ 鹽燒厚切牛舌心($62)

❥秘制豬軟骨拉麵($82)

❥牛肉火鍋($102)

另外特別稱讚一下粉條🤣口感好Q彈好似薯粉,吸滿湯汁好好味💓

❥ 三文魚軟殼蟹反卷($52)
有沙律醬嘅物體我都愛!加埋香脆吾油膩嘅軟殼蟹冇得吾好食!😭

❥日本蜜瓜益力多冰特飲($38)
牛肉火鍋
墨西哥馬糞海膽壽司