2020-02-25 488 瀏覽
呢間餐廳食過幾次啦, 覺得都幾抵食既。而且佢每星期都會轉餐牌, 每次都大概有十幾樣嘢㗎,相對冇咁易食厭。我覺得呢間係區內比較抵食嘅一間餐廳。午市時頻都會好多人最好定位 ,十二點先前訂位會有是日甜品送,通常是布丁之類。▶️泡菜牛肉烏冬🍜比較失望主要係因為 湯底 似公仔麵味精湯,完全唔係韓式嘅味道, 而且唔夠熱, 最多只可以話係微暖, 作為一碗烏冬真係唔合格。▶️大胃王漢堡🍔好味又抵食 ,漢堡嘅質素高,配合芝士、生菜等等,成個堡包高高的好豐富, 又好好食。環境方面,餐廳樓層還可以啦,始終是工廈。內面頗舒適。可是!不要坐近洗手間,廁所香精用得太重,把味道都滲進了用餐區。請餐廳留意一下。

▶️泡菜牛肉烏冬🍜

▶️大胃王漢堡🍔