2007-10-28
我住响西環又係日本菜發燒友,所以9月頭開張呢間壽司店就第一時間去試吓。裝修好靚,所以比人感覺好似好貴,但又唔係喎!第一次去就試回轉壽司,覺得魚生好新鮮好好味。推介火炙左口魚邊,好爽好味!第二次去就試廚房熱食,又好好食好有水準喎!(一般回轉店的熱食好難食)每人100元左右。第三次去試午餐\,Wa!大件夾低食仲要好好味添。推介58元刺身壽司定食,有6件壽司、4片三文魚刺身、一大碟蟹籽沙律及一碗烏冬,大食如我都飽到想嘔。到10月中再同女友去食晚飯,發現有套餐\食就叫咗個168元2人套餐\,初初以為套餐\份量不會大,就加了數碟壽司,但上枱時大份到2個人都食唔哂。(唔加壽司就啱啱好la!)無加一,埋單都係200元,有咁ga水準,咁ga價錢,真係好低。我一定會成日去食。食物夠水準,價錢合理,環境又靚又新,西環少有,值得推介!(好過隔離間三上多多聲la!都唔明點解仲有人去食同咁多人排隊)