(非會員)
2004-07-02 77 瀏覽
原本係睇到個食評都幾好,諗住去lunch同人celebrate birthday,但係點知一入去個老闆娘就問我地係唔係book錯位...chi sin ga,佢因為我地係18,19歲就以為我地無錢俾,service喪差囉,都唔知佢想點,坐低都未夠5分配就不停咁嗺我地叫野食,又話"焗"住要黎招呼我地,水都無一杯,又要收錢,都唔知咩service,同我地講話一定有所有drinks,點知連lemon tea都無,都唔知佢點做lunch ga...之後得番我地一個table,佢就連d music都熄埋...太差喇!!!攪到生日好唔開心咁,好唔好意思,d food仲好oily tim呀!!!