2010-09-10 9 瀏覽
開頭見得幾個食評,7:00pm去到人又唔多,都有少少擔心仲同朋友講笑話我地係黎試菜既但食完後真係勁surprise呀!一行9人都勁滿意!第一服務好好訂枱時我好多野問,又改時間,但服務員既語氣好好去度果度我要求多多,又搬枱又校冷氣,但服務員仍然樂意幫我我地9個人叫左個8人餐,佢地好貼心咁送多一份salad、湯&餐飲比我地野食到左,服務員又會介紹下D菜式、咩海鮮應該點咩醬、甚至幾時既海鮮最好食第二野食超抵+超得!我地個餐有(前菜)salad、(冷盤)面包蟹、龍蝦、螺、八爪魚、聖子、蝦、(熱葷)葡汁大蝦+雞、蒸魚、時菜、焗飯、炒飯、(中湯)同(餐飲)一個8人餐已夠哂5男4女食!面包蟹係呢餐既主角~因為實在超多膏!紅色同黃色都有!朋友形容為「天堂既食物」!龍蝦啖啖肉、配埋個source超好味~聖子雖然得4隻,但肉多而且好鮮甜,我推介!主打冷盤以為佢D熱葷會比較hea,卻出乎意料,尤其炒飯好足料,好多海鮮~朋友都食得勁開心,一路食一路計劃下星期再黎過,好搞笑唯一美中不足係間舖唔大,適合2人世界多D
開頭見得幾個食評,7:00pm去到人又唔多,都有少少擔心
仲同朋友講笑話我地係黎試菜既
但食完後真係勁surprise呀!一行9人都勁滿意!

第一服務好好
訂枱時我好多野問,又改時間,但服務員既語氣好好
去度果度我要求多多,又搬枱又校冷氣,但服務員仍然樂意幫我

第二野食超抵+超得!
一個8人餐已夠哂5男4女食!
龍蝦啖啖肉、配埋個source超好味~
聖子雖然得4隻,但肉多而且好鮮甜,我推介!

朋友都食得勁開心,一路食一路計劃下星期再黎過,好搞笑
唯一美中不足係間舖唔大,適合2人世界多D
注意!呢度係2層黃色+紅色既蟹膏!
2010-09-04
慶祝紀念
生日
注意!呢度係2層黃色+紅色既蟹膏!
  • 面包蟹
  • 龍蝦