2024-08-07 280 瀏覽
真係食物造型靚,又好食,環境又舒服嘅一間餐廳~幸圓。嗰日喺網上突然見到呢間餐廳,就被佢 嘅美食照深深吸引,就決定同老公仔嚟試吓。脆皮半熟鴨胸配奶油胡椒汁 厚厚嘅鴨胸肉外皮微脆,肉質好柔軟,口感仲好紮實,絕對係頂級嘅食材。再配上濃郁嘅奶油胡 椒汁,食到津津有味。燒酒糟鮑魚 大大隻嘅鮑魚肉質鮮嫩,好有咬口,帶有一點點鹹香味之餘仲有一絲甘甜,配上燒酒精益求精, 真係完美。柚子瀆番茄 細細嘅一碟小食,好得意。食落口仲令人出乎意料咁好食,整體嘅感覺好清新,番茄嘅酸味令我 哋食得好開胃。油甘魚薄切米紙卷 油甘魚好新鮮,柔嫩嘅口感配搭粒粒分明嘅日本珍珠米飯,味道鮮美又不失清香,男女老少都會 鍾意食。大葉醬油生他他 脆香多士同鮮甜刺身嘅配搭,感覺好新奇。食落口口感好豐富,又有唔同層次感嘅味道,好好食。