2024-04-24
又食蟹仙喇!上次去完尖沙咀分店,一直都好難忘,所以今晚book咗銅鑼灣分店用心經營開到一間又一間分店,呢間佔地二層仲有包房,慶生聚會最適合不過🦞尊貴套餐$449分別有龍蝦、蟹、蠔、鮑魚、大蝦、龍躉片、扇貝、刀貝、青口、菜盤等…🔸虎蝦~桃心形,蝦頭紅艷有膏,爽彈🔸九孔鮑魚~大大隻鮮甜彈牙,好滋味🔸 澳洲青龍~霸氣十足,飽滿結實🔸扇貝及青口~店家秘製蟹黃膏醬,昇華雙重味道🔸野生膏仔蟹~香濃多膏,我哋折肉加入粥內極享受🔸粥品~綿滑粥底吸收全陪海鮮精華,加埋菜脯同蔥,無味精夠健康🔸滋潤養顏椰汁燉雪燕,咁就畫上一個完美。埋單時現金 & FPS付款就可免費奉送所有嘅海鮮鮮甜肥美,靠海水鹹味🌊道基本唔使調味。而且全程店員ee 逐一講解,幫我哋蒸埋,服侍周到,蒸到啱啱好!嘆住食真係好爽😄#海鮮迷至愛 #天天直接空運#Flash#海鮮盛宴
🦞尊貴套餐$449
🔸虎蝦~桃心形,蝦頭紅艷有膏,爽彈
🔸九孔鮑魚~大大隻鮮甜彈牙,好滋味
🔸 澳洲青龍~霸氣十足,飽滿結實
🔸扇貝及青口~店家秘製蟹黃膏醬,昇華雙重味道
🔸野生膏仔蟹~香濃多膏,我哋折肉加入粥內極享受
#海鮮迷至愛 #天天直接空運#Flash#海鮮盛宴