2020-09-27 3086 瀏覽
點解呢間餐廳十級差劣,安排我們個位就係打印賬單的電腦旁邊,你間餐廳地方咁大有有吉位點解係要安排喺呢啲地方?係咪想玩人?訂咗位仲衰過Walk in,你都算折墮我將張凳調90度坐,有個女侍應好驚青話咁樣會俾經理鬧,連忙講唔好意思。佢沒有不禮貌所以我就沒有為難佢,但心中亦十分氣憤,你哋喺我座位後面跑來跑去,又有一個女侍應用電腦時咳嗽,為何不安排坐另外一些位置呢?反正到我們食完離開之後那些位都沒有人坐!我決定不再食套餐,只叫了三文治和凱撒沙律呢個凱撒沙律簡直係難食到不得了,係我食過的之中最難食的一次,汁又酸又淡嘅,啲菜又唔新鮮,份量又小,有幾條類似葡萄牙罐頭沙甸魚嘅物體格格不入。那個公司三文治同洪秀珍那些紙咁薄三文治一模一樣毫無咬感,啲肉又唔新鮮,啲酸菜簡直差劣,味道完全不配合,成個三文治係凍,份量小,比起茶餐廳嗰啲級數簡直低十皮,但你係高級餐廳喎!收嘅價錢係貴人哋好多價錢就高級但食物質素同安排就係九流,唔怪得知佢原本個位置會比lumi取代咗,再係咁差好快佢就應該會搬去太古廣場內更加偏遠嘅地方,執笠都唔唔使恨

極度難食Caesar Salad
非常難食公司三文治