2012-07-07
自從相隔上一年. 一直唔敢再叫. 之前已試過漏左件雞. 到再送黎時舊雞係燶晒. 但入面係生的而對上一次叫外賣時等了1個半小時後. 追單時說已出車. 再等左30分鐘後說原來漏單. 再要我多等1小時. 最後取消order. (實在不想再等)今次諗住自己去拎應該無事. 點知返屋企又發覺漏左雞. 打去開頭職員叫我自己再落黎拎返. 我話唔制. 之後佢話搵車手送黎. 我問定佢叫咩名. 幾耐會到. 佢話45-60分鐘等左1小時零10分. 再打去問返當時個職員. 佢話出左車. 問出左幾耐. 話唔知. 問幾耐會到. 話唔知. 我話你大概俾個時間我. 我想知仲要等幾耐. 佢叫我等一等就放低電話. 係我等既時候. 聽到依個職員同人講述返件事. 最後聽到佢个講左句 "我唔想同依個客傾囉"之後到經理黎同我傾時, 車手亦岩岩黎到. 但我地開盒時見到個3件雞連個盒底盒邊都係油. 實在難以下嚥.
之後到經理黎同我傾時, 車手亦岩岩黎到. 但
我地開盒時見到個3件雞連個盒底盒邊都係油. 實在難以下嚥.