2019-10-26 87 瀏覽
耀華中心有好多食肆,Chez Bistro無論境、店員服務質素&食物水準,都達到相當高評鑑。環境夠浪漫,又有feature wall,非常適合包場聚會。餐廳晚餐提供 dinner set,標準價約$400,特定菜式需額外加錢,總共有四個course,前菜,餐湯,主餐同甜品,總體係合理價。未order已經為我們奉上暖笠笠既餐包 – 提子包&餐包。個餐湯白菌忌廉湯,好滑好香,又熱辣辣,飲湯會咬到碎碎蘑菇粒,夠真材實料!頭盤是鵝肝,厚度十足,表面煎至金黃外脆內軟,鵝肝油出黎,但油膩既感覺被蘋果伴菜沖淡,伴碟沙律同黑醋醬都十分開胃。Main Course ordered燒脆皮西班牙伊比利亞羊西冷配羊肉汁,外皮煎到脆脆地,好香口,羊肉5成熟,非常嫩口。仲有薯蓉作伴碟,薯蓉特別在混合其他配菜,有種煥然一新的體驗。見有手工啤酒做promotion,ordered一支indian pale ale飲,果味幾香,易入口,$58真係抵飲。甜品係法式蘋果批伴雲呢拿雪糕,新鮮出爐,熱辣辣。蘋果蓉好香,粒粒果肉,好有口感。

未order已經為我們奉上暖笠笠既餐包 – 提子包&餐包。

送餐飲
送餐飲