中秋節就到啦😍,係時候買月餅囉~作為日本控,買月餅都要充滿日式風情哦😏,今年 •• 聯乘人氣𝕊𝕆𝕌•𝕊𝕆𝕌 推出全新的時尚餐盤組合啦🥰~餐盤上有招牌經典圖案,好用又好看,值得收藏呀~現在只要買2盒指定月餅禮盒或禮劵 (其中 1 盒 張必須為冰皮月餅禮盒或禮券 & 多啦ᴀ夢月餅除外),就可以免費獲得1套餐盤囉🥳。數量有限,即刻買啦😝! 我比較推介大家買 「 十勝紅豆三重奏月餅🫘$201」和「冰兔月餅禮盒🎁$185」。選用日本北海道十勝紅豆的月餅,豆味香濃又香甜,再加上咸蛋黃、栗子、雜果仁,口感豐富,又有咬口😍,好好吃!!! 而冰兔月餅是可愛的兔仔形狀,而且用北海道3.6 牛乳製作,又軟又滑又煙韌,我最愛抹茶芝士口味哦~

2022-08-13
外賣自取