2021-01-24 732 瀏覽
完全不是omakase 來的 不要被$288而吸引首先 入到黎 個餐廳得一個師傅 一個侍應等左15分鐘先有人招呼有這樣的omakase嗎? 小弟都係第一次見野食方面- 老實講 食材算生鮮嘅 但係個飯好差 壽司嘅靈魂係飯啊嗎 連最基本都做唔好?非常搞笑 個人會覺得立鮨仲好味過呢間野。蒸蛋係硬架 海膽你地可以看下張相 手卷的紫菜係淋架其實都係因為好多好嘅食評先會黎,但真心覺得中伏,懷疑全部都係打手 大家要睇路本身食開omakase都明白$288都唔會有超高嘅質素架啦但無諗過可以差到咁😖最後黎到餐廳食完野先講,要做會員要比$50才可以享有這個$288優惠,一早又無講,係咪想呃多啲人入嚟呢?咁大件事無人講嘅Conclusion- 比同等價錢 可以有更加好的選擇,真係唔洗黎 簡直浪費金錢和時間!🙂🙂
完全不是omakase 來的 不要被$288而吸引

首先 入到黎 個餐廳得一個師傅 一個侍應