2021-09-29 406 瀏覽
之前買嘢送咗幾張$100coupon諗住試吓啦。5點幾嚟到同我講冇訂座冇位,之後又話Walk in可以入。朋友未到諗住遲啲入,話晒都放題,點知佢叫我坐住,心諗都伏伏地。之後人齊叫佢上菜但第一樣上嚟已經冇食慾,佢啲定食都又唔知自己食咗啲咩 全部得嗰鹹字 (可惜唔記得影相)。之後上咗串燒但完全唔係串燒,只係一啲淥熟咗再塗一層油嘅嘢食,味道超怪又勁重油益味。又話係串燒放題,咁串去咗邊,嘢食又唔係燒嘅。只見佢哋係從一啲鐵嘅保溫兜冚住嘅嘢食拎出嚟俾你地粟米係唯一好食嘅嘢 啲肉完全咬唔開 超靭😵‍💫開始頭一輪仲見到侍應行嚟行去後尾完全冇嘢做 完全冇見佢地拎過嘢食出嚟嘢飲又要全部加錢兩個鐘嘅放題一個鐘已經買單走人,完全唔想再見到啲嘢食,佢個放題仲會跟一個飯或者烏冬,仲有甜品。食到冇癮,就諗住嗌一個烏冬同甜品睇吓仲可以有幾伏。😂烏冬係幾好食嘅,但啲湯淨係豉油味,懷疑根本就係豉油溝水。🤔️好在佢個甜品唔係自家製,係平時啲綠茶糯雪米糍。我哋居然慶幸佢係買返嚟嘅。😂$300嘅放題去到竟然淨係食粟米 。完全未食過咁難食嘅放題。第一輪上完菜之後完全冇再嗌嘅意欲,朋友食咗幾件之後嗰對筷子都冇郁過。最後大家仲要返屋企
之前買嘢送咗幾張$100coupon諗住試吓啦。

又話係串燒放題,咁串去咗邊,嘢食又唔係燒嘅。

只見佢哋係從一啲鐵嘅保溫兜冚住嘅嘢食拎出嚟俾你地
粟米係唯一好食嘅嘢

啲肉完全咬唔開 超靭😵‍💫
開始頭一輪仲見到侍應行嚟行去
後尾完全冇嘢做 完全冇見佢地拎過嘢食出嚟
嘢飲又要全部加錢

$300嘅放題去到竟然淨係食粟米 。
完全未食過咁難食嘅放題。第一輪上完菜之後完全冇再嗌嘅意欲,朋友食咗幾件之後嗰對筷子都冇郁過。最後大家仲要返屋企淥咗個公仔麵。