餐廳: 南丫海景民豐海鮮酒家
資訊:

2006-09-14 27 瀏覽
諗住難得入到南丫島, 一定要食返個海鮮至得! 點知d 完全唔得!! 叫左三個....西蘭花炒魷$68d 魷魚係冇魷魚味既, 好明顯係急凍貨! 仲有$68 呢個價錢仲貴過出面d 酒家!!! 豉椒炒蜆$58d 汁好唔知點咁... 同個蜆好唔match, 而且一d 椒味都冇lor!!! 好失望! 得個濃味!! 應該純碎係d 蠔油汁... 碟面有幾條椒絲....賣單成$230, 我即刻忍唔住叫佢比張單我睇下, 一碗飯$8, 我地叫左兩碗, 再加埋一, 但係我點計都計唔到有$230 lor, 今次比人搵左笨!!!!!!!服務態度: 差!! d waiter 唔會點理人, 好高高在上咁咖!!!!!!!

西蘭花炒魷$68

豉椒炒蜆$58