2020-12-26
1985 瀏覽
店鋪:The Fine Wine Experience (尖沙咀)地址:尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea 6樓606號舖唔知你係唔係一個好酒人士呢?每逢大日子,或者同好耐無見嘅朋友相聚,有時都會去飲返兩杯🥂。The Fine Wine Experience最近就進駐K11 MUSEA 6樓,除咗帶俾你最佳嘅品酒享受之外🍷,仲可以係佢哋嘅酒廊入面搵到好多唔同種類嘅酒,更仲要嘅緊係可以欣賞到維港景色啦🏙有幾款特別推介嘅珍藏酒包括嚟自意大利Biondi Santi酒莊嘅 Tenuta Greppo Riserva🇮🇹、法國Dom Pérignon酒莊同當代美國著名波普藝術家Jeff Koons合作推出嘅限量版香檳🍾️、德國Dr Loosen酒莊嘅幾款白酒🇩🇪都可以搵到,唔知又有無一款啱你呢?無論係買返屋企,happy hour或者飯後嚟同朋友飲番杯都一樣得,我就唔執輸喇😎
唔知你係唔係一個好酒人士呢?每逢大日子,或者同好耐無見嘅朋友相聚,有時都會去飲返兩杯🥂。 The Fine Wine Experience最近就進駐K11 MUSEA 6樓,除咗帶俾你最佳嘅品酒享受之外🍷,仲可以係佢哋嘅酒廊入面搵到好多唔同種類嘅酒,更仲要嘅緊係可以欣賞到維港景色啦🏙
有幾款特別推介嘅珍藏酒包括嚟自意大利Biondi Santi酒莊嘅 Tenuta Greppo Riserva🇮🇹、 法國Dom Pérignon酒莊同當代美國著名波普藝術家Jeff Koons合作推出嘅限量版香檳🍾️、德國Dr Loosen酒莊嘅幾款白酒🇩🇪都可以搵到,唔知又有無一款啱你呢?