食物:一分,一間專賣咖啡嘅店,咖啡竟然非常酸,Americano十分淡態度:零分,十分惡劣,女主管黑面,其他侍應集體發夢我哋入到餐廳後,ordered左2杯咖啡(一杯Americano, 一杯Flat White),一個Smoked Salmon Benedict, 一個soft shell crab burger。上左Americano後,侍應無俾糖同羹我哋,我哋問侍應攞糖同羹後,侍應都只係比左糖我哋,依然沒有羹,我哋只係問應該唔係用糖杯入面嗰隻羹嘛(因為正常都唔會),另一女侍應聽聞就去攞羹,但女主管聽後立刻黑面,無尾音地喝我哋用糖杯入面隻羹,又立刻喝停該名女侍應,唔比佢攞羹比我哋,之後更將水杯摔在我哋檯面發脾氣,服務態度之差,令我哋完全愕然。惡夢仲未完,上左smoked salmon Benedict 後,又無餐具,又要三催四請,先有餐具,但直到我先生都食完,我嘅soft shell crab burger依然遲遲未到,再問侍應,才發現漏單,我非常唔理解,我哋只係ordered左4樣嘢,而且同時落單,點解咁都可以漏單?在非常肚餓的情況下,只能喝十分酸的咖啡,最後無可奈何之下唯有結帳

態度:零分,十分惡劣,女主管黑面,其他侍應集體發夢

惡夢仲未完,上左smoked salmon Benedict 後,又無餐具,又要三催四請,先有餐具,但直到我先生都食完,我嘅soft shell crab burger依然遲遲未到,再問侍應,才發現漏單,我非常唔理解,我哋只係ordered左4樣嘢,而且同時落單,點解咁都可以漏單?在非常肚餓的情況下,只能喝十分酸的咖啡,最後無可奈何之下唯有結帳離開,再到其他餐廳進食,浪費了週末的閑情逸致,非常失望。

呢間餐廳,又漏單、服務又差、態度又惡劣、咖啡又難飲,我哋未出門口已經Blacklist佢,以後一定唔會再來!完全不能理解點解有咁多like,背後原因我唔作太多猜測,大家唸下啦。奉勸各位唔想週末受氣,千祈唔好來!

呢間嘢真係逆市奇葩,咁嘅環境依然可以維持呢種服務態度,完全不能理解!
2020-06-27
午餐