2022-12-11 116 瀏覽
星期日晚 又帶住個bb 經過見到依家餐廳未試過 又見地方比較闊落 諗住帶住bb 坐得舒服啲好啲就入咗黎 成間餐廳星期日晚得一個staff 全場加埋得4枱 19:22入坐 同老公19:38用手機入單叫野食 (叫咗煎牛扒 同 燒春雞)坐到20:25都仲未有野食 連前菜沙律依啲唔洗煮嘅野食都無😡其間問一次 先醒起仲未上沙律最嬲嘅係 坐隔離枱遲我地15分鐘先入座 都係有叫牛扒 但居然係上咗比佢地先🤬🤬我地再問 先至話幫我地睇睇 答我地仲要多10分鍾🤬🤬🤬🤬🤬到我地準備戴口罩打算走 先跑住拎份牛扒黎 但塊扒食落係凍嘅 燒雞只係可以叫做暖 食落絕對唔係啱啱燒好出爐嗰種野食質素就一般野 但絕對係唔符合等一個鍾嘅質素奉勸有意試依間餐廳嘅人士 如果你係啱啱食咗野 先好去試 因為可以由你唔肚餓 坐一個鍾(或者更耐) 坐到肚餓 啲野食就會黎得啱啱好 但如果你係有肚餓感覺 就千祈唔好試喇
19:22入坐 同老公19:38用手機入單叫野食
(叫咗煎牛扒 同 燒春雞)
其間問一次 先醒起仲未上沙律
最嬲嘅係 坐隔離枱遲我地15分鐘先入座 都係有叫牛扒