2018-02-26 444 瀏覽
見都幾多好評,又咁岩見app有訂座半價,又好似氣氛幾好食物幾好 講到每晚有唔同人live show咁正 啲食物又好似睇得下咁 仲有$99任飲手工啤 就訂左位點 知要氣氛 冇氣氛(呢樣就算,畢竟食得早要食物 appetiser係最後先上(黑人問號飛魚子意粉,一般,2.5/5,份量少 味道很一般⋯仲嗌左其他的 唔講了 冇乜特別唯一比較好係豬手 份量同味道都滿意;pizza都ok 但都係細份$99既啤酒/飲品/甜品/set都唔會半價,所有全部叫哂佢a la carte menu最令人失望係啲!服務態度!水要叫先有,唔會定時定候斟 (其實唔使咁煩,反正我地食到就走先有第二枱客,放低壺水咪大家好過啲囉🤷🏻‍♀️訂位比個劣位我地,想坐另一張又話有人訂左 結果食完都唔見有人坐冇笑容、黑面都算 會唔會係皺埋眉咁同客人講野?50% off後每人一百蚊有找但食得咁唔舒服唔會有下次
點 知
要氣氛 冇氣氛(呢樣就算,畢竟食得早

要食物 appetiser係最後先上(黑人問號

最令人失望係啲!服務態度!
冇笑容、黑面都算 會唔會係皺埋眉咁同客人講野?

50% off後每人一百蚊有找
但食得咁唔舒服