2022-07-05 781 瀏覽
升級版的大家樂 ⁉️眾所周知 一粥麵 係屬於大家樂集團的,但其實兩者嘅定位都幾大分别,前者主要以小菜及粥品為主打。雖然未去到每種款式都好驚艷,但總會有一兩道拿手小菜,今次我所介紹的喺 午 及 晚餐 都有供應 ......去骨海南雞 🐔 + 撈粗麵 + 熱飲。☕呢個真係無敵組合,只係 $60 (午,晚同價),價廉物美當之無愧。味道方面,去骨海南雞味道濃郁,我不敢肯定是不是走地雞,但牠確實比到我實淨兼嫩滑嘅口感,半點肥膏也沒有,正。👍配搭 撈粗麵 亦 正合唔嗅米氣的我,當然如果你想跟飯亦可以。🍚粗麵爽口彈牙,少許豉油香味,簡直係畫龍點睛,令麵質更加昇華。大家得閒 絕對 絕對 要去試吓,包保你會喜出望外,Super Yummy 😋🤤
升級版的大家樂 ⁉️

去骨海南雞 🐔 + 撈粗麵 + 熱飲。☕

2022-07-04
午餐