2019-05-03
一直都有光顧outback,今日都係第一次去呢度食lunch,平時都係食晚餐,唔知道原來午市都咁受歡迎。十二點正去到門口,餐廳準備開門,已經有長長的人龍!心諗點解咁誇張呢,好彩我哋有book到枱先唔使等。假日都有set lunch,價錢都唔係平,加埋一要百零蚊埋單。我哋點在一個意粉同漢堡包set,每個set都跟餐湯沙律及飲品。坐低咗侍應送上免費添食嘅黑麥餐包,我們一直好欣賞這個包,因為很鬆軟又好吃,食完麵包已經飽左一半!沙律餐湯沒有什麼驚喜 ,可能是套餐,已經預先做好,落單後馬上就送上,餐湯很濃,質地像醬汁,不是我喜歡 的湯,沾麵包食還可以。至於主菜就真係有驚喜,雞肉扁意粉好好食,好入味,而且份量好多。至於芝士漢堡 ,塊牛肉好有肉味,薯條炸得香脆餐飲嘅凍檸茶亦係大大杯,食完呢餐覺得收費百幾蚊係非常之合理,可以再來光顧!
至於芝士漢堡 ,塊牛肉好有肉味,薯條炸得香脆