之前已經嚟過食呢間居酒屋,平日嘅午市人頭湧湧,好多上班一族嚟食飯適逢1:30開始有食客食完lunch,我哋仲可以坐超闊落嘅卡位🫶🏻一坐落聽到餐廳嘅音樂覺得係同一個年代🤣係鄭伊健嘅真心替代你❤️❤️餐廳仲有和服穿着體驗🫶🏻🫶🏻有一個好靚嘅櫻花背景可以比我哋影相~鍾意日本嘅朋友一定唔可以錯過佢哋嘅午市套餐會包麵豉湯同埋熱飲~仲可以用優惠價追加午市小食今次食咗蒲燒鰻魚盒飯,scan qr code落單仲可以mark多汁鰻魚嘅底部鋪滿咗蛋絲,賣相唔錯👍每粒飯粒都吸收滿鰻魚汁嘅香味同埋鮮甜,加埋四大塊嘅鰻魚,鰻魚肥瘦雙間,連埋少少煎香咗嘅表皮,油脂嘅香氣同埋魚皮嘅口感相得益彰,味蕾超級滿足媽咪嗌咗松葉蟹腳雜錦魚生飯,佢嘅價錢只係$78 ,如果在附近商場食嘅話一定唔止呢個價錢🥹魚生飯口感煙煙韌韌,每粒飯都飽滿~加埋魚籽,口感覺得爽爽脆脆的松葉蟹腳已經預先剝好,一口咬落去啖啖肉嘅滋味好正🙌魚生飯入邊有大細size嘅帆立貝、三文魚刺身、飛魚籽以及玉子,份量十足!帆立貝同埋三文魚都好新鮮肥美,隔籬枱有好多人追加小食,所以我哋都加咗帆立貝同埋油甘魚刺身做小食,貨嘅流量夠快先可以保持到新鮮!總括嚟講,係一個可以

餐廳仲有和服穿着體驗🫶🏻🫶🏻
有一個好靚嘅櫻花背景可以比我哋影相~
鍾意日本嘅朋友一定唔可以錯過

鰻魚嘅底部鋪滿咗蛋絲,賣相唔錯👍

松葉蟹腳已經預先剝好,一口咬落去啖啖肉嘅滋味好正🙌

總括嚟講,係一個可以望到海嘅環境,食到低至$68嘅午市套餐,仲可以影和服相~非常滿意