2022-04-18 984 瀏覽
平日午餐時間去點解有啲混亂呢?首先得壹個侍應照顧全部客人, 午市時間其實成間餐廳都爆曬人,落單嗰陣我覺得個侍應又handle唔到咁多人,我哋第高手叫佢過嚟佢都次次都叫我哋等一陣先其實都幫襯過幾次㗎喇,不過今次有啲唔係幾高興,因為佢晏晝set lunch改咗個Menu, 以前不嬲食開都係無頭盤,個價錢親民少少$100搞掂,但而家個set lunch就改咗一定要有頭盤,價錢梗係相對上高番啲,咁但係服務質素又冇改善喎。叫完等咗半個鐘先有頭盤。。。另外餸菜方面,係一如既往,肉唔夠多,得幾片,但係啲菜同埋啲粉就好多。朋友叫咗個椰子雞湯點,知冇乜椰子味仲好酸,飲落去有啲奇怪 。。。我叫嗰個濕炒可就菜多少肉,都唔會點推介㗎喇。如果加咗價之後,啲質素都係咁嘅話,我會寧願是第二間
叫完等咗半個鐘先有頭盤。。。
朋友叫咗個椰子雞湯點,知冇乜椰子味仲好酸,飲落去有啲奇怪
。。。
我叫嗰個濕炒可就菜多少肉,都唔會點推介㗎喇。
如果加咗價之後,啲質素都係咁嘅話,我會寧願是第二間

2022-02-28