2020-07-13 426 瀏覽
午市光顧,揀了最貴有刺身的一款,第二位平價,但原價加一。刺身有三文魚、希靈魚、蝦、螺肉、墨魚等。每次最多揀三款,員工每款給兩片。刺身質素正常,三文魚幾厚切,當然話正常,就沒有特別鮮味啦!部分火鍋料,或者是較貴的是用手機app落單。落單容易,上菜很快,但款式少。如:兩款牛肉、豚肉、羊肉、牛柏葉(叫了一次就冇得揀了)、餃子、還有其他不太吸引的,所以唔記得。肉的質素比一般火鍋為高,薄薄,有肉味,唔點醬料都👌。還有許多大路的火鍋料在大堂任取,蔬菜、菇類算新鮮,款式也算有選擇。多款粉麵任取,連韓國麵都有得揀。生根、響鈴、炸魚皮、芋絲、不同款式的丸類都有。還有日式前菜,但頗鹹。壽司🍣同熱葷都有幾款可選。我最鍾意是甜品,有兩味道的乳酪雪糕,媽話太酸,但我覺得好味。還有桶裝雪糕自己添。一杯杯小小的奶凍也可有選擇,其中蜜瓜味奶凍,媽話👍。飲品選擇多,我自己酙了壺梅酒,味道不錯。現有優惠,除開每位百四元,除app火鍋料選擇少外,其他都合理及不會失望的。
2020-07-07