餐廳: 帯広はげ天
資訊:

2024-09-16 2074 瀏覽
咁岩要去Element 攞野,順便食埋個lunch, 响無準備既情況下求其swarch 咗間日式餐廳lunch, 12:30pm 左右到門口,話要等一陣, 入座時原來真係好full 了😮我㨂咗個乜都有d 定食, 由於有日文唔識打,唯有打英文名😂Obihino Hageten Set 💰$228 包括有精選刺身,天婦羅,十勝豚,蒸蛋刺身包括帆立貝,吞拿魚,油甘魚,三文魚各1件, 不過不失,正常水準🆗天婦羅有蝦, 南瓜,茄子,秋葵各一件, 南瓜甜甜地好食, 茄子驚好油唔敢食😝,蝦係正常size,唔算特別,整體都係🆗十勝豚肉有3塊,用醬汁燒幾好食,同埋唔肥,配白飯👍🏻👍🏻蒸蛋😚又係我最鐘意既蛋,滑嘟嘟好食,裡面材料都豐富,不過食完唔記得有乜😅經過真係可以試下,佢仲有一d 特價lunch set, 下次經過都會再去👍🏻👍🏻

我㨂咗個乜都有d 定食, 由於有日文唔識打,唯有打英文名😂
Obihino Hageten Set 💰$228
包括有精選刺身,天婦羅,十勝豚,蒸蛋

十勝豚肉有3塊,用醬汁燒幾好食,同埋唔肥,配白飯👍🏻👍🏻

10 分鐘 (堂食)