2020-08-05 1346 瀏覽
每次嚟呢間店,目的只有一個 - 就係放鬆。店內顧客好少,店員得兩個,店內寧靜,唔怕被人打擾 食物方面係即叫即做,所以預咗要等一陣,正好可以坐低放空發夢今日叫咗招牌水餃餐($38)同招牌煎餃餐($38)試吓。招牌水餃係最基本嘅白菜豬肉餡,餡料肉汁豐富,水餃包得好實淨,皮與餡之間冇空位,非常地度嘅北京餃子。招牌煎餃同樣係最基本嘅菜肉餡,長方形嘅包法有別於平日食嘅鍋貼。感覺有啲似食春卷。因為即叫即煎,所以外皮特別香脆,醮上香醋豆板醬,食吓食吓唔經唔覺就食咗10個店內飲品除咗冷熱豆漿,仲有珍珠奶茶選擇。豆漿就係一般批發豆漿,偏甜。珍珠奶茶似係用茶粉沖成,味道亦非常一般。因店員只有兩位,一位負責廚房,一位負責店面,所以難免要等耐啲,可以理解。但希望可以改善吓啦!

食物方面係即叫即做,所以預咗要等一陣,正好可以坐低放空發夢

今日叫咗招牌水餃餐($38)同招牌煎餃餐($38)試吓

招牌水餃