2019-03-11 962 瀏覽
三八婦女節🙆老公話由我決定食乜嘢 !吃喝玩樂 ,開心死,想起幾個月前晚餐來過大漁屋台食過,到現在還很回味個餐鮮味套餐二人世界,由於是下午兩點了,不如先去食個下午茶餐,老公當然就晒我啦!咁就去呢度食了, 原來還是午餐呢!都照叫喇,我哋就揀咗 a)刺身盛定食和 b)手握壽司御膳手打烏冬,加多天婦羅一碟添。 哈哈😀其實係我們嘅下午茶餐嚟㗎!竟然可以食咁多嘢 ,因為味道真係一流夠鮮味 午餐一點也不遜色,選食材也很新鮮啊!價錢又不算貴呢! 而且呢段時間又不算人多,最啱慢慢食慢慢享受,女侍應生依然很有禮貌和好好笑容, 同上次招待客人冇乜分別老細請著佢哋可以放心晒!午餐有好多款㗎一坐下女侍應生便給我們兩碗麵豉湯好窩心啊!a餐)刺身盛定食好新鮮 $78而且有十件咁多和一碗飯套餐當然仲有沙律燉蛋海藻跟啦 幾鮮b餐) 手握壽司御膳+手打烏冬一碗$78其實食呢幾件壽司已經好飽了天婦羅$72有海老蝦 南瓜番薯冬菇和金菇最後當然唔少得雪糕球甜品啦紅豆雪糕紅豆味好濃 芝麻雪糕芝麻好香鴛鴦每人都可以食到 兩種味道

午餐有好多款㗎

一坐下女侍應生便給我們兩碗麵豉湯