呢間LittleBreak又係同事大大力加持,但係每次一定要等位~ 不過質素非常高!價錢貴啲都超~~~值得等啊!期待下次再食!SetA 香蒜煙肉波士頓龍蝦(半隻)伴蝦汁意大利麵 $178Topping有好多芝士碎碎,比起一大堆芝士醬更加令人易接受!波士頓龍蝦都唔少肉㗎~仲有一個龍蝦鉗仔~意大利麵沾滿晒蝦汁勁Juicy~煮嘅時間都啱啱好~完全無因為客人太多而過到骨就算!#粟米湯 (跟餐)不嬲都勁鍾意飲粟米湯嘅豬太郎竟然可以飲到新鮮有渣嘅粟米湯~真心覺得太幸福~#前菜 (跟餐)沙律仔配咗蟹籽沙律醬,唔會太多份量啱啱好!#黑松露沙律醬炸薯條 (跟餐+15)同朋友Share再加多15蚊就有~黑松露沙律醬勁香~怒點Mode ON!炸薯條熱辣辣起爐~唔會炸到黑晒一樣有加分~#蜜桃檸檬茶 $40唔想太單調~揀咗杯蜜桃檸檬茶,帶有少少嘅蜜桃香味再有檸檬嘅清新!Follow ➡️#msmessypig_food

SetA #香蒜煙肉波士頓龍蝦(半隻)伴蝦汁意大利麵

#粟米湯 (跟餐)
粟米湯

#前菜 (跟餐)
前菜

沙律仔配咗蟹籽沙律醬,唔會太多份量啱啱好!

#黑松露沙律醬炸薯條 (跟餐+15)
黑松露沙律醬炸薯條

#蜜桃檸檬茶 $40