2009-08-31
本人曾吃過晚餐, 價錢約 $250左右, 我告之朋友, 這間俄羅斯餐廳水準不錯,就相約共五人一齊吃午餐, 今次menu 總共有5款菜式, 可一次過試哂所有款式,很開心.......因午餐價錢會便宜些, 今次試菜都值得再推介。當天光顧的人很少, 只有三張枱, 可能地点比較靜少少..........圖片相 1)- 俄羅斯沙律, 味道不錯, 廚師很花心思~ - 雜菜沙律, 很健康, 不太多油的沙律, 朋友正keep fit 中, 所以点了這款給她。- 椰菜牛仔肉飯, 很特別的一款, 味道不錯。- 雲吞, 都ok 可飽的食物, 但會覺得無乜特別的菜式 圖片相 2)- 吞拿魚沙律 - 入面有凍飯, 但D飯比較生少少, 口感唔掂, 吞拿魚味道都ok - 煎雞柳配薯仔 - 薯仔很好味, 雞柳不太"流", 尚算滿意 ~ - 海鮮意粉, 極重芝士味, 因我都喜歡吃芝士, 呢款菜式, 覺得頗為適合我~ - 豬肉金荀燴飯, 飯的味道特別, 口感不錯~ 總括以上的菜色, 我的朋友, 个个都說不錯。午餐真的可去試一下。
圖片相 1)
- 俄羅斯沙律, 味道不錯, 廚師很花心思~
- 椰菜牛仔肉飯, 很特別的一款, 味道不錯。
- 雲吞, 都ok 可飽的食物, 但會覺得無乜特別的菜式
圖片相 2)
- 豬肉金荀燴飯, 飯的味道特別, 口感不錯~