餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (又一城)
資訊:

2018-05-13 1606 瀏覽
(^▽^)啱啱考完試 就決定落去又一城食餐比較好嘅午餐慶祝下~經過牛角,初初以為係好貴嘅餐廳,但望下lunch menu又發現唔太貴如果想食燒肉嘅最平69蚊有交易 XD但我又唔想食得太heavy 就決定叫個飯~溫泉蛋雞肉飯 ($59)味道唔錯,粒温泉蛋煮得岩岩好佢仲有個湯跟埋,應該係我唔識嘢,我諗係用黎清清喉嚨?飲完一啖,最終我係放棄左E碗嘢haha餐飲叫左柚子茶~正正常常啦總括嚟講,牛角嘅lunch set都唔差,最重要佢啲位都隔得比較開,空間感比較大如果想同朋友或親人傾下偈,食下飯~牛角都會係一個好嘅選擇
(^▽^)
啱啱考完試 就決定落去又一城食餐比較好嘅午餐慶祝下~

如果想食燒肉嘅最平69蚊有交易 XD
但我又唔想食得太heavy 就決定叫個飯~

溫泉蛋雞肉飯 ($59)

味道唔錯,粒温泉蛋煮得岩岩好

餐飲叫左柚子茶~正正常常啦

如果想同朋友或親人傾下偈,食下飯~牛角都會係一個好嘅選擇

2018-05-11