2022-07-18 956 瀏覽
呢度既裝修幾有Cafe既感覺, 大部分都係卡位, 完全唔覺得自己係間冰室入面😚 食物選擇都非常之多, 由每日精選到下午餐都有, 想食晚餐既都有🥳 沙嗲牛肉包🥪($33)牛肉夠多夠鬆軟, 味道唔錯, 不過花生醬味再出啲就perfect喇☺️大粒金磚西多士配瑞士雞翼🍞($44)兩舊厚厚既四方西多士好鬆軟, 帶少少外脆內軟, 中間夾左一層薄薄既花生醬, 落埋甜甜既楓糖漿係好滿足😎 瑞士汁雞翼好大隻, 肉質幾嫩配埋瑞士汁係必勝組合, 呢個做下午茶係一流🤩必食咖喱吉列豬扒飯🍛($64)炸到超脆既吉列豬扒粉唔厚, 仲要切好左唔方便食👍🏽 咖啡汁椰奶味好香濃, 配有薯仔同洋蔥, 無論無撈落飯定點豬扒食都係正😋唔係鴛鴦☕️(+$9)咖啡溝烏龍茶呢個組合幾得意, 咖啡味好香濃, 有種好似炭燒烏龍奶茶既味道🧐兒時紅豆冰🍼(+$9)冰室必飲既紅豆冰, 超多紅豆, 奶味好香濃, 夏天飲好爽🤤呢度既裝修真係有啲驚艷到我, 食物質素對得住個價錢, 係附近返工既朋友可以試下✌🏽

沙嗲牛肉包🥪($33)

大粒金磚西多士配瑞士雞翼🍞($44)

必食咖喱吉列豬扒飯🍛($64)

唔係鴛鴦☕️(+$9)

兒時紅豆冰🍼(+$9)
冰室必飲既紅豆冰, 超多紅豆, 奶味好香濃, 夏天飲好爽🤤

2022-07-15