2017-01-28 184 瀏覽
千年一遇去果欄. 出返黎係路口就見到佢. 因為趕住返學, 快快趣入去先. 唔好以為星期六十二點呢d時間好易搵位. 呢度都幾多人. 入去時已經滿左七成. 快d搵位坐底. 一坐底店員就即問你想食咩. 完全唔諗就叫左海南雞飯Lunch set. 朋友叫左豬頸肉. 所以大家可以share黎食(豬頸肉唔記得影相).海南雞飯lunch set $55, 有湯, 有飯, 有熱飲同一碟海南雞. 雞的份量以一人份實在好足料, 而且雞亦都好滑. 再加埋個冬瓜湯. 包你一定食得飽. 至於個豬頸肉set, 同樣都係有湯有熱飲同飯. 份量同樣唔少. 豬頸肉十分爽口啖啖肉. 重有特別醬料, 不過我一向少點醬料, 所以不知道味道. 不過單食我個人覺得已經好夠味. 醬料只是錦上添花.  最後, 作為"有營食肆", 若果係食品上加少少菜就好啦.
海南雞飯lunch set
 最後, 作為"有營食肆", 若果係食品上加少少菜就好啦.
海南雞飯Lunch set - 湯
2016-12-17