2021-10-01
之前同女友黎西環影下相,黎到附近食左先去。見到呢間58蚊韓燒一碟加前菜等。。就試左呢間。Lunch可以話好抵食。cp值高,味道唔錯,招呼都幾好。所以今次假期再黎呢頭行街,又想再黎食。晚市6點9黎到,等位等到7點半。食個半鐘。個人覺得唔多夠時間,不過夠鐘又冇摧我地。可能冇人入啦,幾好,慢慢休息埋再行。食物質素唔算高,不過都幾ok既。唔會覺得唔新鮮。不過奇在冇任飲,只得湯,茶。汽水酒類橙汁要加錢。呢樣係我覺得唔好既地方,即時分數拉低左。埋單480(218x2+10%),找錢20蚊,太多碎銀,拎左17蚊走。3蚊tips... 不過覺得咗樣好煩下,又扣一扣分。服務又冇其他人講到咁差,叫加水又會好快加,清碟都算清得密既。總結。lunch黎食cp值高。唔好錯過Dinner就覺得中下,價錢唔貴,但總感覺cp值低,黎食一次晚市應該唔會再黎。
總結。lunch黎食cp值高。唔好錯過