2020-06-13
懶洋洋的星期六,起床已經12點但又想食早餐,一於食我最愛的常餐,$45平絕午餐呀。材配選擇多,可選沙嗲牛肉/雪菜肉絲/榨菜肉絲/五香肉丁/仿鮑絲/雞扒/豬扒/雞中翼/鮮牛肉/鮮肉片/手撕雞。推介雞扒,因為厚肉地,成塊上好滿足,又煮到鹹鹹地好好味。湯底可以免費升級蕃茄湯,香濃又帶有少少蔬果的甜,完成是正呀。通粉好吸湯,一流。又有牛油厚多士、太陽蛋及兩塊午餐肉,又送熱飲才$45 what do you still want?!午餐其實都唔貴,within $60:鐵板鹹魚煎肉餅飯、鳳梨黑醋骨飯、蓮藕炆腩仔飯、金針雲耳蒸滑雞飯、豉汁蒸鯇魚飯、沙薑雞飯、印尼炒飯、干炒黑椒牛肉意粉、冬瓜鴨腿湯飯我懶,今晚唔想煮飯,午餐外賣兩個飯回家當晚餐hehe...一魚一雞(豉汁蒸鯇魚飯、沙薑雞飯)晚餐豐富吧!回到家的時候還熱辣辣的,雞和魚的份量都好多,蒸鯇魚蒸到豉汁好入味,沙薑雞肉好嫩滑,正。
我懶,今晚唔想煮飯,午餐外賣兩個飯回家當晚餐hehe...一魚一雞(豉汁蒸鯇魚飯、沙薑雞飯)晚餐豐富吧! 回到家的時候還熱辣辣的,雞和魚的份量都好多,蒸鯇魚蒸到豉汁好入味,沙薑雞肉好嫩滑,正。