2022-08-03 73 瀏覽
見到咁多好rating,午餐來一試,點知中晒伏。餐牌選擇少,得幾款飯盒定食,好,唔緊要,但既然選擇少咁質素更應該精益求精。例表以下我最不滿地方:1.)定食用一個木盒上,懶精致,但有D碗同個箱係唔啱size,卡咗係個格上,好礙眼。2.)呢個木盒,送上來既時候竟然係濕的,盒滿佈水點,啱啱洗完咁,大佬,我其中一格係天婦羅,直接放係其中一格到,掂到你D洗盒水,你覺得衛生嗎?個盒仲有D黑色既發霉便當時我去係下午3點冇其他客人,唔好同我講D盒洗唔切。3.)天婦羅冇用大火逼D油出來,炸到成塊油膩。4.)配菜求其,竟然有泡菜,hea白豆腐,同求其煮既麵豉湯。5.)我個餐係冷麵,正常冷麵餐應該配一個冷麵汁既碗,加蔥花或芥末,呢D嘢都要慳,仲要俾隻小碗碟來裝D汁,真係侮辱咗個咁平既冷麵,咁都作得唔好。6.)另外點咗個拉麵係主食既餐,竟然用一個偏細,下面窄小既碗盛載,導致D料逼埋一齊,但湯水太少。唔知係為咗fit個定食盒定點,搞到好似兒童餐,細細碗麵。7.)最後好似係我太講究?連杯熱茶都冇,要求熱茶,但俾杯水我only⋯一個餐成百一二蚊,我覺得個餐只係似係屋村平價餐廳D$50餐。老闆如果你有幸見到我既評語,

例表以下我最不滿地方:

當時我去係下午3點冇其他客人,唔好同我講D盒洗唔切。
3.)天婦羅冇用大火逼D油出來,炸到成塊油膩。

老闆如果你有幸見到我既評語,唔該你改改,否則你做唔長,我話既。
2022-07-31