2018-10-02 1483 瀏覽
餐廳裝修十分吸引,牆紙全是出前一丁的圖案,十分可愛; 周圍亦擺滿很多不同種類的出前一丁周邊產品,裝飾得很有特色,感覺十分舒服,很適合與朋友閒聚聊聊天拍照📷食物份量十分充足。朋友點了一份泰式四寶飯加蛋。豬頸肉燒得好脆,開頭以為會好油膩但入口唔會食到把口好油,有驚喜! 海南雞啲肉都好嫩滑同好新鮮,隻蛋唔會過熟或過生,撈飯一流👍🏻另外叫左2份厚切豬扒䓤油汁加蛋,䓤油好香,配埋塊超足料嘅厚切豬扒,食完成個晏就都唔會肚餓。豬扒雖然厚,但係入面嘅肉煎得好嫩,唔會煮到好老,名乎其實外脆內嫩。最後叫左份網球拍雞肶撈丁配日式燒汁外賣比同事,雞肶超有分量,炸得好香口好脆;同事特別鐘意個日式燒汁,撈出前一丁一流👍🏻好夾呢個餐廳性價比高好抵食,價錢中等但係每份份量都好多,好足料食得好飽,味道有質素,值得一試
泰式四寶飯加蛋
厚切豬扒䓤油汁加蛋
網球拍雞肶撈丁
2018-09-26
3 分鐘 (堂食)