2022-10-21
今日午餐好想cafe🤣就同朋友搵咗附近嘅呢一間cafe revol試吓!見佢門口裝修都好chill,好有北歐工業風格😍入到去即刻聞到好香咖啡味😋😋我哋叫咗兩款lunch set! 一個係Revol 卡邦尼煙肉意粉Revol 卡邦尼煙肉意粉 $98個意粉一上到嚟睇個賣相已經流晒口水🤤意粉入邊有風乾豬面頰肉、煙肉、蛋黃、西芹、洋蔥、巴馬臣芝士,將蛋黃同埋意粉撈勻之後,真心超級好食!蛋汁好掛住喺意粉到,而入口有好濃郁嘅蛋香味😍蛋黃嘅香再配埋芝士嘅鹹香真係冇得輸!諗返起又想食了🤤青醬慢煮雞胸配烤迷迭包 $92首先想講佢個慢煮雞胸時間掌握得十分之好!食落超級嫩口🤪配埋佢嘅青醬,健康得來又好食!而佢個烤迷迭包都好有驚喜,迷迭香同埋個麵包夾埋一齊完全帶出咗麵包嘅甜香!好推介追求健康嘅人可以食呢個set!!!總括嚟講呢間Cafe食物質素真係十分之高,而且價錢亦十分合理,推介推介!唯一美中不足嘅係餐廳冇晚市🥲想食就唯有朝早或者晏晝過嚟啦!
Revol 卡邦尼煙肉意粉 $98
青醬慢煮雞胸配烤迷迭包 $92