2019-04-24 149 瀏覽
又係舒緩壓力,慰勞自己既時候。今次去左官塘呢間大滿喜度食個放題。其實平時食佢集團其下既其他放題比較多,今次係第一次食呢間。門面一睇,感覺乾淨。景色超好,個大窗睇落相當開楊,睇落都有食慾啲。餐牌種類都相當齊全,大部分應該有既刺身、壽司、天婦羅等等既種類都有齊。芝麻雞翼:係一罐芝麻雞翼嘅味道,好食嘅味道,鹹味適中,炸到剛剛好土匪雞翼:係比較特別嘅,你放題都唔會見到,但相比起上嚟都係芝麻雞翼好食啲菠蘿燒:超甜,我忍唔住手叫左幾次,真係好甜,好好食,又無渣燒帆立貝:還好,啲醬料嘅味好好味甜蝦帶子油甘魚:呢兩日對刺身嘅慾望唔係好大,加上又係小朋友口味,所以最主要都係食甜蝦,都係好新鮮好甜既蟹籽手卷海膽魚子軍艦:我覺得質素幾好,好怕魚子唔會咸到接受唔到,呢度就唔會燒三文魚壽司:好香三文魚味鰻魚壽司:好食,大大件繼續燒三文魚壽司牛油果燒三文魚腩壽司:我個人覺得普通嘅燒三文魚壽司好食啲雞軟骨鰻魚:肥肥的,好香繼續芝麻雞翼天婦羅:我覺得好好既係佢全部都熱熱既,絕對係剛剛炸好,啲粉食落又唔會好厚總括嚟講,幾好食,可以再食過。

景色超好,個大窗睇落相當開楊,睇落都有食慾啲。

餐牌種類都相當齊全,大部分應該有既刺身壽司、天婦羅等等既種類都有齊。

菠蘿燒:超甜,我忍唔住手叫左幾次,真係好甜,好好食,又無渣
燒帆立貝:還好,啲醬料嘅味好好味

蟹籽手卷
燒三文魚壽司:好香三文魚味

鰻魚壽司:好食,大大件
繼續燒三文魚壽司
牛油果燒三文魚腩壽司:我個人覺得普通嘅燒三文魚壽司好食啲

雞軟骨
鰻魚:肥肥的,好香
繼續芝麻雞翼

總括嚟講,幾好食,可以再食過。
2 分鐘 (堂食)