2007-12-19 4 瀏覽
包--難食, 凍冰冰, 有up味, 個面硬(放得太耐個隻硬)湯--等同茶餐廳既白湯主菜--1)羊仔脾肉配飯--羊仔脾肉--好”鞋”但味道接受,d飯好似”larm”飯咁, 爛到不得了, 超級難食2)肉眼扒配薯蓉--仲衰過大家樂0個d扒,全場最好食係伴碟0個一球薯蓉仔餐飲--ok服務--萬分差, 可以2個餐一個人食晒另一個餐都仲未到, 冇辦法咁離譜唔吹單都唔得, 隨後見到隔離個女人都吹單, 不過人吹單我吹單, 人地一吹轉頭即到, 仲要係佢同我叫埋同一個餐, 令到我火上加火, 再等多成5分鐘我先有得食, 埋單72, 我係一毫子tips都冇比佢, 服務員態度hea到不得了, d野食又咁, 比左都對唔住自己~喊面十個(>_<) (>_<) (>_<) (>_<) (>_<) (>_<) (>_<) (>_<) (>_<) (>_<)

湯--等同茶餐廳既白湯

主菜--

餐飲--ok

喊面十個
(>_<) (>_<) (>_<) (>_<) (>_<)
(>_<) (>_<) (>_<) (>_<) (>_<)