2019-02-21 64 瀏覽
去圓方戲院睇戲,總愛在Pantry 食lunch , 愛它午餐menu 主菜多選擇,天天來都可以不同味道,哈哈😄剛剛從泰國回來,有點懷念pan fried sea bass 的味道,所以點了sea bass & sweet potato riscotto同slow cooked pork knuckle 是日餐湯系甘荀湯, 入口creamy 沙律菜非常新鮮豬肘賣相有點似德國豬手,但肉質比之更有彈性,有咬口,這正是慢煑的效果還有中間有我至愛的子薑,配合埋一齊食, 好味老公仔話個sea bass 入口好有系泰國食的味道,並且更勝一籌,有香味,皮夠脆😋😋因為我地又趕住去睇戲,錯過了signature 的甜點pancakes, 唯有下次再來食😉

同slow cooked pork knuckle
Soup  of  the  day

是日餐湯系甘荀湯, 入口creamy
Sesame  chicken  salad
沙律菜非常新鮮
Stewed  pork  knuckle

還有中間有我至愛的子薑,配合埋一齊食, 好味
Pan  fried  sea bass  fillet

Soup  of  the  day