2019-09-21
為左一位長期OT既友人,特登揀左佢公司附近開餐🤓早幾日book左,7點半可準時入席,一坐低已經有幾個前菜包括口水雞、酸辣木耳俾我地醫醫肚先,味道出奇地好食:)$308半任食火鍋(需加一),湯底我地叫左三杯卜卜蜆煲,都有幾多蜆,無沙但唔算大隻,叫左小辣都幾辣,唔食得辣既朋友建議嗌唔辣,其中一位友人食左一陣個咀就腫了🤓每人可以嗌一份火鍋/滷水拼盤,為免得自己孤獨中伏,我地三個都叫了火鍋拼盤,每人大概有10樣野到,每一款都幾好味,特別係d丸同餃🤤而每兩位就可以免費叫一碟牛或豬,叫左豬覺得麻麻,同埋我地3個人感覺有d蝕🤔每限追加都幾多野揀,而且可以叫半份都幾好:)響鈴出色,隔離個魚皮都幾好食(雖然張相睇唔到)蜂巢豆腐長鱈場蟹棒無咩特別,但應該真係有八寸~仲食左萈菜、魚皮餃、芝士竹輪、午餐肉等⋯但友人太心急,通常我未影相已經落左鍋⋯免費野飲既選擇都出奇地多同特別,例如有唔同口味既沙冰配可樂、無糖既茉莉花茶、珍珠奶茶⋯而手工啤酒都係$28蚊杯臨走仲有清涼既雪耳芋圓龍眼肉糖水,感覺好似即時清一清,罪惡感都無咁大加錢追加就可留意番以上既餐單,但個人認為免費既已經好足夠
每限追加都幾多野揀,而且可以叫半份都幾好:)
響鈴出色,隔離個魚皮都幾好食(雖然張相睇唔到)
蜂巢豆腐
長鱈場蟹棒無咩特別,但應該真係有八寸~
加錢追加就可留意番以上既餐單,但個人認為免費既已經好足夠