2012-03-18
大家食 EAT TOGETHER 由呂以村先生o係1998 年創建,呢個連鎖式集團現有八間分店,佢地破天荒開創手攪麵及削遙麵,曾經獲得第四屆食神爭霸戰銀獎以及飲食天王創意手攪麵天王獎,而且獲得食家蔡蘭推薦由於大家食 EAT TOGETHER 成功,市場上出現左冒牌o既新之食大家食 EAT TO NEW,兩間商戶名稱,裝修及食物近似,好多人都攪唔清楚,唔少人寫錯食評添!要分辨大家食 EAT TOGETHER 與及新之食大家食 EAT TO NEW,就要認住正宗大家食有平頭佬o既人像商標我地當日黃昏去完松記糖水店食甜品後,就黎到深水埗福榮街o既大家食享用優惠原來福榮街隔兩個舖位就有冒牌o既新之食大家食,若果唔睇清楚會入錯另一間舖店內有兩部電視,一部播緊電視台o既節目,另一部電視有喬寶寶介紹大家食o既廣告雜誌我地當晚遇到大家食老闆巡視業務,佢順便o係度食晚飯之前o係網站以每張$14 o既價錢買左兩份招牌炸醬撈麵餐 coupon,每張 coupon 可以換領招牌炸醬撈麵以及餐飲一杯呢個優惠可以o係旺角、佐敦、深水埗、土瓜灣、荃灣等地區八間分店兌換,其中六間仲係 24小時營業,就算半夜三更都用到
要分辨大家食 EAT TOGETHER 與及新之食大家食 EAT TO NEW,就要認住正宗大家食有平頭佬o既人像商標 我地當日黃昏去完松記 糖水店食甜品後,就黎到深水埗福榮街o既大家食享用優惠
我地當晚遇到大家食老闆巡視業務,佢順便o係度食晚飯 之前o係網站以每張$14 o既價錢買左兩份招牌炸醬撈麵餐 coupon,每張 coupon 可以換領招牌炸醬撈麵以及餐飲一杯
呢個優惠可以o係旺角、佐敦、深水埗、土瓜灣、荃灣等地區八間分店兌換,其中六間仲係 24小時營業,就算半夜三更都用到團購優惠 招牌炸醬撈麵
有炸醬,花生,芽菜及青瓜絲 麵煙韌有咬口
新鮮豬肉配合秘制炸醬調製
有少少辣,惹味香口,香濃入味 配青瓜絲及花生一齊食好夾 餐飲方面,我地要左一杯凍檸茶及凍豆漿 之前見到有人話大家食污糟,店員服務態度差,不過當晚本人並冇遇到呢o的情況,可能佢地係講另一間新之食大家食啦
透過今次o既團購,能夠令到 BabyBamboo 及大家食支持者認清楚有平頭佬o既人像商標o個間先至係正宗店舖
今餐只係用左$14 就食到招牌炸醬撈麵餐,十分抵食,若果而家原價要賣$30一份
大家食o既食品份量足夠,價錢大眾化,值得向大家推介,相信日後有機會再去