2013-07-25 1 瀏覽
賣哂廣告做半價,所以黎試一試,本來是午市黎食嘅,不過趕唔切等到晚飯先黎,點知真係超級失望。半價日無得揀,只有一款沾麵,落單態度很好,十萬個多謝。但等左廿分鐘都未有得食嘅時候走去問,居然只係答我個野未響咪無囉,再等多十分鐘,連遲過我落單嘅都有,再問,店員即刻筆出黎,完全唔使煮,白白等左三十分鐘唔知為乜,開張無耐就比我攞到個壞嘅呼叫器,真好彩。特製日式樣沾麵見其他食評嘅賣相都幾靚嘅,但我食個個係咁,好難睇,仲超細份。其他人碗沾汁擺得好有層次,我個碗係兜亂,因為係即刻筆出黎?麵有點像幼版嘅烏冬,頗韌,但完全無味。湯底,除左油之外,就係味精味,仲要非常欷,好差。叉燒,有兩薄片,無味。溏心蛋,差唔多全熟,差。可能係半價所以太多客,煮都煮唔切而變得粗制濫造。又可能係八點先入場啲野已經賣得七七八八所以咁差,湯底賣哂咪加味精加水囉,合理吖。做左成日無停手,咁啲侍應態度愛理不理都正常吖。仲要個場唔夠清潔,上手食淨嘅,枱都無清就叫人坐,等左成十幾分鐘都無人收,最後襯隔離枱走就搬哂過去。食左幾間都麻麻(請見其他食評),半價實在令人太失望。
特製日式樣沾麵

麵有點像幼版嘅烏冬,頗韌,但完全無味。

湯底,除左油之外,就係味精味,仲要非常欷,好差。

叉燒,有兩薄片,無味。
溏心蛋,差唔多全熟,差。

做左成日無停手,咁啲侍應態度愛理不理都正常吖。

食左幾間都麻麻(請見其他食評),半價實在令人太失望。
2013-07-20
60 分鐘 (堂食)
用餐優惠
其他