2024-11-24 42 瀏覽
今日去半山發現咗一間隱世印度餐廳,見到佢裝修幾精緻,就入去試吓。入到去之後,發現服務態度非常好,職員都好有禮貌。呢度嘅食物真係令我大開眼界!*素印度咖哩角* 🥟:呢款咖哩角真係好香脆,外皮酥脆,內餡豐富,充滿濃郁嘅印度香料味,素食都可以咁美味。*蒜香印度烤餅* 🍞:呢個烤餅蒜香四溢,外脆內軟,非常好味,單食都已經好正。*蜂蜜鮮蝦咖喱* 🍤:呢款咖喱真係一絕,鮮蝦嫩滑多汁,咖喱味道濃郁,再加上蜂蜜嘅甜味,令整個菜式更添層次。*印式煙燻雞件* 🍗:煙燻雞件香味撲鼻,雞肉嫩滑多汁,每一啖都充滿印度香料嘅味道,非常滋味。*印度奶茶* 🫖:印度奶茶香甜濃郁,奶香同茶味融合得恰到好處•呢間印度餐廳真係值得一試,服務態度定係食物質素都非常高。下次會再嚟試更多唔同嘅菜式!😋

2024-11-24