2024-07-14 75 瀏覽
位於摩羅街嘅一間轉角Cafe, 一開始座位爆滿等咗一陣間有位啦😀Cafe裝飾特別有型格,有一架單車,亦有CHANEL滑浪板掛咗喺牆身上面,感覺都好Sporty!🌟Iced Cappuccino鋪名真係好稱職,因為咖啡的確好飲!品嚐左好classic嘅一個款,就可以知道呢間咖啡店嘅咖啡的確與眾不同😙,又濃又香。🌟Lemon Shakerato比較偏酸, 10分真材實料,夏天都幾解渴。🌟Morel Risotto, Onsen Egg 個牛肝菌菇飯十分之好食😋,牛肝菌味極之濃郁,每粒飯都掛滿汁,加上意大利飯軟硬適中,推介🌟👍🏻🌟Grilled Prawns Spaghetti有一隻大嘅燒蝦,兩隻超級彈牙有鮮味嘅細蝦仔喺側邊,呢個紅椒蕃茄大蝦炒意粉🍝,都好惹味😍下次再嚟可以試埋其他嘢!🥰回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/out of 5*不是試食活動ℳℯ𝓃𝓊

🌟Iced Cappuccino
鋪名真係好稱職,因為咖啡的確好飲!

🌟Lemon Shakerato
比較偏酸, 10分真材實料,夏天都幾解渴。

🌟Morel Risotto, Onsen Egg

🌟Grilled Prawns Spaghetti

下次再嚟可以試埋其他嘢!🥰